Despre produsele PLANNJA


S.C. Liciu Con S.R.L. este dealer autorizat pe judeţul Buzău pentru produsele Plannja. Plannja este unul din liderii de piaţă din Europa în ceea ce priveşte materialele de construcţii  din tabla de oţel. In sortimentul de producţie intră profile pentru pereţi şi acoperiş, tablă tip ţiglă, tablă plană, casete de faţadă, sisteme de preluare şi evacuare a apelor pluviale, panouri izolante, structuri pentru armare, precum şi elemente pentru protecţia acoperişului. Plannja este o garanţie pentru calitate şi funcţionalitate – Plannja, it Works. In anul 2007 Plannja împlineşte 40 de ani.
Despre produsele Plannja

Acoperiş care te inspiră

Foloseşte ţiglele metalice Plannja pentru acoperişul tău. Mulţumită noii acoperiri de protecţie Plannja HardCoat™, ţiglele metalice sunt protejate în toate anotimpurile. Plannja HardCoat™, conferă atât frumuseţe cât şi rezistenţă în timp. Alege tipul de ţiglă care îţi place, în culoarea care se armonizează cu restul casei, aşa cum ţi-ai imaginat-o.

Plannja Royal şi Plannja Waterfront

Plannja Royal este unul dintre tipurile de ţiglă metalică produsă din oţel suedez de calitate. Este foarte cautată datorită profilului înalt care îi conferă un aspect elegant. Se produce în lungimi standard dar şi speciale la comandă. Există în oţel şi aluminiu. (waterfront).

Tablă de oţel
Grosime: 0,55 mm
Acoperire: HardCoat 50 um
Culori: Vezi harta de culori Plannja
Greutate/m2: 4,9 kg
Material: Tablă de oţel zincată la cald şi vopsită
Laţimea de acoperire: 1000 mm
Laţimea maximă: 1090 mm
Inălţimea maximă: 56 mm

Geometria profilului

Plannja Rapid

Forma ţiglei ceramice continentale stă la baza inspiraţiei desenului la Plannja Rapid. Rezultatul este o ţiglă estetică, economică, cu o formă simplă, cu un profil mai mic. Este produsă din oţel suedez de calitate, acoperit cu Plannja HardCoat 25 µm şi are o rezistenţă deosebită la toate capriciile naturii. Există în lungimi standard sau speciale.

Tablă de oţel
Grosime: 0,5 mm
Acoperire: HardCoat 25
Culori: Vezi harta de culori Plannja
Greutate/m2: 4,4 kg
Material: Tablă de oţel zincată la cald şi vopsită
Lăţimea de acoperire: 1080 mm
Lăţimea totală: 1150 mm
Inălţimea maximă: 36 mm

Geometria profilului

Plannja Regola

Singurul sistem autoportant de învelitoare din tablă tip ţiglă, care este  patentat mondial. Datorită riglei metalice de susţinere încorporată, nu mai sunt necesare riglele de lemn intermediare, montajul se poate face direct pe şarpantă, cu o economie substanţială la materialul lemnos folosit.

Tablă din oţel
Grosime: 0,55 mm
Acoperire: HardCoat 50
Culori: Vezi harta de culori Plannja
Greutate/m2: 5,7 kg
Greutate/lm: 2,4 kg
Material: oţel zincat la cald şi vopsit
Lăţimea totală: 4200 mm
Inălţime maximă: 45 mm

Geometria profilului

Tabla de fălţuit

Tabla plană Plannja extramaleabilă, cu acoperirea de protecţie HardCoat™ special elaborată, este perfectă pentru cei care doresc să acopere casa în stilul clasic, traditional. Acest sistem cere cunoştinţe de tinichigerie deosebite, dar este foarte cunoscut şi folosit la noi în ţară.
Tradiţia de a folosi tabla fălţuită pe acoperiş este foarte veche. Metoda este verificată şi asigură o acoperire estetică, sigură şi foarte durabilă în timp.

Material: oţel zincat la cald, vopsit
Acoperire: Plannja HardCoat™ 50µm
Plannja HardCoat™ este o vopsea de acoperire polimerică cu adaos de microparticole ceramice care îi conferă o suprafaţă dură, rezistentă la acţiuni mecanice. Plannja HardCoat™ face parte dintre cele mai rezistente acoperiri de pe piaţa materialelor de construcţii.
Cu Plannja HardCoat™ pe acoperiş eşti protejat de capriciile vremii, avand în acelaşi timp un acoperiş care îşi păstrează în timp culoarea şi strălucirea.

Accesorii de siguranţă

Plannja are un bogat sortiment de accesorii care garantează siguranţă în exploatare şi care sunt compatibile cu toate tipurile de acoperiş. Pe acestă pagină găsiţi informaţii privitoare la utilizarea produselor Plannja. Acestea sunt in format PDF. Pentru a putea citi fişierele PDF aveţi nevoie de programul Adobe Acrobat Reader.
Aici puteţi instala programul gratuit.


Accesirii (0,54Mb)

Plannja - sistemul de preluare şi evacuare a apelor pluviale. Se potriveste la orice tip de învelitoare. Există în toate culorile curcubeului.

Cel mai bogat sortiment de preluare şi evacuare a apelor pluviale de pe piaţă se numeste Plannja.  Se poate folosi la orice tip de învelitori. Este funcţional, uşor de montat, estetic şi economic.
Sistemul pluvial Plannja se fabrică în zece culori atrăgătoare, incluzând bineînţeles şi aluzinc şi cupru.

Materialul folosit este oţelul suedez, zincat la cald cu un strat dublu de zinc. Acest lucru îi conferă o rezistentă deosebită la ploaie, zapadă, gheaţă sau apă provenită din topirea gheţii şi a zăpezii. Cu sistemul pluvial Plannja poate să vină ploaia.

Jgheaburi şi burlane

1. Capac de jgheab
2. Inbinare
3. Colţar
4. Jgheabul
5. Cârlig

Cârlige
Cum sa alegi Cârligul potrivit? Analizează streaşina. Mai jos sunt alternativele din care alegi.

Cârlige cu agrafe
nituite pentru jgheaburi
Dimensiuni / mm: 100, 125, 150
Cârlige jgheaburi 27
Dimensiuni / mm: 100, 125, 150
Cârlige jgheaburi
Dimensiuni / mm: 100, 125, 150

Cârlig combidec
Dimensiuni / mm: 100, 125, 150

Suport Cârlige combidec

Accesorii

Acoperirea de protectie a tablei de oţel

Plannja HardCoat™ este cel mai nou produs existent pe piaţă, obţinut în urma cercetărilor şi stăruinţelor firmei noastre de a avea cel mai bun material de pe piaţă pentru produsele sale.
HardCoat™
Plannja HardCoat™ este o acoperire de protecţie formată dintr-un poliester de tipul High Build şi stratul de culoare dorit, în amestec cu un adaos ceramic care conferă tablei o suprafaţă dură, rezistentă, cu un aspect mat, mătăsos. Plannja HardCoat™ este unul din cele mai rezistente materiale existente pe piaţa materialelor de construcţii.
Materialul de bază folosit este oţelul suedez, dublu zincat la cald cu 350 g de zinc pe mp. Tabla de oţel a fost pregătită prin curatare chimică şi mecanică.
Prin adaosul ceramic încorporat în vopseaua de protecţie rezultă o suprafaţă mătăsoasă, mată, texturată, cu o mai bună aderentă. Testarea s-a făcut la efectele corozive în ceaţă sărată, umezeală sărată şi în baie de apă. Suprafaţa texturată a HardCoat-ului se întreţine foarte uşor.
Concomitent cu lansarea sistemului Plannja HardCoat™, Plannja introduce un program de culori, conceput de designeri profesionişti, cu o viziune estetică modernă, adaptată prezentului. Plannja HardCoat™ este un produs nou menit să contribuie la lărgirea posibilităţilor de exprimare în practică a imaginaţiei tehnice şi estetice a arhitecţilor.
Cu Plannja HardCoat™ toate produsele Plannja sunt protejate împotriva capriciilor vremii sau poluărilor existente, păstrându-şi în timp îndelungat culoarea şi strălucirea.

Garanţia Plannja

Toate produsele livrate de Plannja, ţigle metalice, jgheaburi şi burlane împreună cu accesoriile respective, sunt cuprinse în programul de garanţie. Fabrica Plannja acordă 10 ani garanţie pentru produsele Plannja acoperite cu HardCoat™ 25, Mattpoliester, Metallack şi 15 ani garanţie pentru produsele acoperite cu HardCoat™50 precum şi sistemul de preluare a apelor pluviale. Garanţia este dată direct de către fabrica producătoare.
Condiţiile de garanţie sunt descrise pe formularul specific care este completat de dealerul care a încheiat contractul de vânzare. Data facturii este data de la care se socoteste termenul de garanţie.

Pentru informaţii suplimentare puteţi contacta S.C. Liciu Con S.R.L. completând următorul formular de contact. (Click aici pentru a completa formularul).

Date de contact

S.C. LICIU CON S.R.L.
Adresa sediului: Buzău,
Str. Mesteacănului, nr. 6
Adresa atelierului de producţie şi parcului auto: Buzău, şoseau Digului, nr. 2
Tel.: 0238/727.744
Fax: 0238/727.744
E-mail: office@liciucon.ro, liciucon@clicknet.roAcasa | Despre noi | Constructii civile | Constructii industriale | Cai ferate | Drumuri | Inchirieri utilaje | Contact

<>